Min brunchliste

Jeg synes det er så hyggeligt at invitere til brunch i stede for frokost, og at kunne kombinere morgenmaden og frokosten. Det giver en god stemning og er altid meget uformelt.

Der er så mange gode retter man kan lave til brunch, og noget af jeg jeg bruger, eller har brugt vil jeg notere her, og der kommer helt sikkert tilføjelser til efterhånden. På et tidspunkt vil jeg linke til opskrifterne og billeder.

- Røræg
- Bacon, de gode tykke skiver
- Pølser
- Baked beans i tomatsauce
- Baconkurv med udslået æg, lavet i muffinform
- Tærte med laks og spinat
- Tærte med bacon, springløg og tomat
- Lakseroulade den traditionelle med flødeost og urter
- Spinatroulade med laks og flødeost
- Wrapsroulade med laks, flødeost og forskelligt grønt
- Agurkeruller med laksetartar (laks, æble og peberrod)
- Pandekager med syltetøj og sukker
- Amerikanske pandekager med sirup
- Chokolademuffins med icing
- Frugt: Melon, ananas, jordbær, blåbær, hindbær, brombær, æbler, pærer og kiwi.
- Ostefad med mindst 3 slags oste
- Pølsefad med spanske pølser, oliven og ostefyldte cherry peppers
- Frikadeller og kartoffelsalat
- Græskefrikadeller med tatziki og tomatsalat


- Kaffe
- Te
- Juice, æble, appelsin og tranebær
- Mælk
- Rødvin og hvidvin
- Verdi eller Asti

Ingen kommentarer:

Send en kommentar