Prøv det næste gang du skal servere sild til frokosten. Det er godt for ganen, tager ingen tind og gæsterne får serveret sild på en anderledes måde.
Opskrift - 4 prs.:
1 spand marinerede sild
1/4 fløde
1½ dl. remoulade
1½ tsk. karry
4 æg
250 gram rejer
2 tomater
½ glas sorte stenbiderrogn
1 bdt. dild
½ løg eller 1 lille
1 Citron
Fremgangsmåde:
1. Læg sildestykkerne ud på et fad med høje kanter. Læg løgringe over silden.
2. Pisk fløden fast men ikke hård, og bland den med remoulade og karry.
3. Fordel flødeblandingen over silden så den er helt dækket.
4. Pynt med halve kogte æg, tomat, dild, stenbiderrogn, citron og rejer.
Det lavede min Mor altid 2 juledag når hele familien var samlet, men min Mor kaldte det sild i fløde
SvarSletKan dressingen laves dagen i forvejen
SvarSlet