søndag den 29. juni 2014

Snart på vej...

Efter en dag med endnu et tuppewareparty hos min søster, hvor jeg faktisk beherskede turen med Dankortet, er vi snart på vej i sommerhus. - Jeg har lige lavet "Den du ved nok" kage, som let søges frem på Google, til at tage med til kaffen. Den er let at lave, og smager hammer godt.

Om lidt tømmes den sidste maskine vasketøj, tasken pakkes og så skal vi bare lige forbi hospitalet og en købmand, så lander vi i Drøsselbjerg, til fem skønne sommerdage med frihed. - Må solen skinne, uafbrudt... og kun hvile om natten.


lørdag den 28. juni 2014

Den pokkers tid...

Endnu engang skred jeg i svinget, og Facebook vandt skrivetiden. Der er sket mangt og meget siden sidst, og nu er jeg ganske enkelt landet i det man kalder sommerferie. Det er jo super fantastisk.

Den snart 13 årige er skudt i vejret, har fået kæreste og lever det skønne ungdommelige liv med venner og interesser. Mellemste har fået sin studenterhue, med skolens højeste gennemsnit, flotte taler og gaver fra personalet for den store indsats han har ydet i forskellige udvalg og i bestyrelsen. Studenterkørslen var fantastisk, og glæden gav gåsehud. Nu venter universitetet. - Ældste er optaget på skole og starter snart som studerende igen, som om hun ikke knokler nok med arbejde, konstant, og to små børn. - Jeg har nogle seje og meget dygtige børn.

Jeg er mellem alt muligt, og lang sygehusindlæggelse, flyttet til ny bolig. Ikke så fedt som det jeg kom fra, men billigere for pengepungen og mere plads. Det skal nok gå alt sammen.

Jeg prøver at opdatere her fra, ofte... det er jo sommer, jeg har fri og tid.