lørdag den 16. marts 2013

Sild i slør

Når jeg nævner sild i slør, er der ikke tale om en lækker giftefærdig quinde, men om en skøn silderet tilsat gode ting og sager, på en ganske simpel måde, og så smager det som himlen. Jeg serverer det ofte til jul, men denne gang blev det en af retterne til årets påskefrokost, og opskriften er delt flittigt ud siden. 

Prøv det næste gang du skal servere sild til frokosten. Det er godt for ganen, tager ingen tind og gæsterne får serveret sild på en anderledes måde. 





Opskrift - 4 prs.: 
1 spand marinerede sild
1/4 fløde
1½ dl. remoulade
1½ tsk. karry
4 æg
250 gram rejer
2 tomater
½ glas sorte stenbiderrogn
1 bdt. dild
½ løg eller 1 lille
1 Citron

Fremgangsmåde:
1. Læg sildestykkerne ud på et fad med høje kanter. Læg løgringe over silden.
2. Pisk fløden fast men ikke hård, og bland den med remoulade og karry.
3. Fordel flødeblandingen over silden så den er helt dækket.
4. Pynt med halve kogte æg, tomat, dild, stenbiderrogn, citron og rejer.



2 kommentarer:

  1. Det lavede min Mor altid 2 juledag når hele familien var samlet, men min Mor kaldte det sild i fløde

    SvarSlet
  2. Kan dressingen laves dagen i forvejen

    SvarSlet